Iepure la cuptor cu orez mix

Postat de danielaR in Mancaruri cu carne
23 Sep 2013 | 3793 vizualizari
Iepure la cuptor cu orez mix

Ingrediente

  • 1 iepure intreg(al meu a cantarit 1,5kg)
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 2 linguri bulion
  • 1 morcov
  • 1 catel usturoi
  • o canita de orez mix basmati,rouge si sauvage
  • 1 cub delicat
  • 4 sfecle mici
  • o jumatate de hrean
  • 1 lingurita de zagar
  • 1 lingurita de otet
  • sare
  • 1 lingurita de ulei de masline

Mod de preparare

Iepurele l-am uns cu  sare, piper, busuioc si bulion si l-am pus la rece 2 ore.

Dupa 2 ore l-am pus in tava cu morcovul taiat rondele si 2 canite de apa si putin ulei si l-am dat la cuptor pt 100 minute.

Intr-un ceaunel am pus apa la fiert si am pus canita de orez in el cu cubul de delicat.L-am acoperit si am lasat sa fiarba 10 min.

Sfecla am luat-o deja fiarta si a mai ramas doar sa o rad pe razatoarea mica.Am dat pe razatoare si hreanul.Le-am pus impreuna intr-un bol si am mai adaugat si ulei,otet,zahar si sare.Aceasta salata am lasat-o 4 ore la rece.

Am servit totul impreuna si a fost super delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Iepure la cuptor cu orez mix" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Caltaboş ( Gâlbaş )

Postat de Ina

Caltaboş ( Gâlbaş )

Mai intai curatam bine matele de porc. Eu le intorc cu interiorul spre exterior si frec mai intai cu sare grunjoasa ( 1-2 pumni de sare la fiecare bucata de mat ), pe un suport solid ( tocator ),...

Citeste continuarea

Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker

Postat de Ina

Tocanita de ardei copt si piept de pasare, la multicooker

Ardeiul copt se curata de coaja si cotor , rupandu-se in fasii late de 3-4 centimetri. Pieptul de pasare il dezosam si taiem carnea in bucati potrivite pe care te tinem 2 minute in apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.09.2013, 13:50
Arata tare apetisant si cred ca a fost si tare bun!!!
la 23.09.2013, 13:55
la 23.09.2013, 13:56
la 23.09.2013, 13:57
Carnea de iepure e foarte bună.E drept diferă gustul iepurelui de câmp faţă de cel de casă, dar sunt tare buni amândoi.
la 23.09.2013, 13:58

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking