Impletite cu budinca si fructe de padure

Postat de janet in Prajituri
22 Apr 2010 | 5800 vizualizari
Impletite cu budinca si fructe de padure

Tot de sarbatorile pascale am facut niste impletituri cu budinca si fructe de padure. Este un desert usor si rapid de facut, mai ales daca aluatul este cumparat. Eu am facut aluatul in casa! Este aluatul pe care l-am folosit la Coronita cu ciocolata.

Ingrediente

  • -un plic de budinca de vanilie,
  • -500 ml lapte,
  • -4 linguri de zahar,
  • -200 gr fructe de padure, (eu am folosit congelate)
  • -un ou pentru uns.

Mod de preparare

Intai preparam budinca conform instructiunilor de pe plic.
O acoperim, ca sa nu prinda crusta si o lasam sa se raceasca.
Aluatul pe care l-am avut l-am implartit in doua si am facut 2 foi nu prea subtiri.
Am luat prima foaie, pe mijloc am pus jumatate din cantitatea de budinca, peste care am pus jumatate din cantitatea de fructe de padure.Apoi, partile laterale ale foii de aluat le-am taiat fasii si le-am pus in forma de impletitura peste budinca si fructele de padure.

Asa am procedat si cu a doua foaie.
Cu grija, pentru ca sunt moi,le-am luat si le-am pus in tava unsa cu margarina.
Le-am uns cu ou batut si le-am pus la cuptorul incins cam 30 de min.

Ca o observatie....calde sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Impletite cu budinca si fructe de padure" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert Chocolate babka buns

Postat de oanapl

Desert Chocolate babka buns

Cerni făina într-un castron, adaugi drojdia și praful de copt și sarea și faci o gaură în mijlocul lor. Bați oul cu zahărul și îl adaugi peste făină. De asemenea,...

Citeste continuarea

Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Postat de mirela0911

Prajitura cu crema de branza si ciocolata si gem de afine

Blatul 1: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si zaharul vanilat si se mixeaza pana se obtine o spuma tare ca de bezea. Nuca macinata, faina si praful de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2010, 15:55
Stiu, dar noua ne plac reci!
la 22.04.2010, 16:09
ce bn arata
la 22.04.2010, 17:04
daaaaa.....imi plac dulciurile cu fructe de padure!.......si arata si bine!Nu cred ca nu merita citeva furculite!
la 22.04.2010, 17:05
mmmm, sigur e bun!!
la 22.04.2010, 17:20
ce mult imi plac genurile astea de desert

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking