Inele de ceapa

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
30 Ian 2010 | 6886 vizualizari
Inele de ceapa

Am vazut reteta la Lili Musat, m+a tentat, am adaptat si am executat. Interesant rezultat.... Am facut chiar si o poezie.....

Ingrediente

  • 1 ceapa mare
  • 5o g cascaval ras marunt
  • 1 ou mare
  • 1 lingura cu amidon
  • 2 linguri cu faina
  • 1 varf de lingurita praf de copt
  • 50 ml lapte
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
 

Mod de preparare

Se taie ceapa in rondele mai grosute. Se desfac inelele si se lasa pe un servet de hartie.

Se prepara compozitia de pane : se bate bine oul , se adauga 1 lingura de  faina , amidonul si praful de copt  si se amesteca energic ca sa nu se faca cocoloase. Se pun apoi laptele, cascavalul ras, sare si piper.

Inelele de ceapa se dau intai prin faina uscata ramasa, apoi se trec prin amestecul de pane. Se prajesc in ulei incins.

Daca ti-a placut reteta noastra "Inele de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Linguini siciliene cu fructe de mare

Postat de mihaelar63

Linguini siciliene cu fructe de mare

Spaghetele se fierb in apa clocotinda  cu sare. Eu le fierb reducand cu o treime timpul indicat pe pachet. Imi plac a la dente si oricum vor absorbi din sosul fructelor...

Citeste continuarea

Supa cu paste fainoase (inele)

Postat de Valclaudia

Supa cu paste fainoase (inele)

Curatam legumele si le spalam sub jet de apa rece. Punem apa cu uleiul in oala, la foc mediu. Morcovii ii taiem betigase, telina si pastanacul se taie bucati de marimea dorita. Ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 30.01.2010, 12:46
Frumoase in mod special de aranjat si combint aperitivul pe platouri cand ai oaspeti
la 30.01.2010, 12:48
ai dreptate , Bunica....
la 30.01.2010, 12:55
vreau sa fac ficat de gasca cred ca ar merge cu inele de ceapa
la 30.01.2010, 13:09
cred ca or sa mearga de minune....
la 08.02.2010, 21:27
mi-e poftaaa

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking