Ingrediente
- 400 gr paste inimioare in doua culori
- 500 gr ciuperci champinion
- 5 fire carnaciori
- 3-4 linguri ulei de masline
- 3 oua
- 200 gr smantana
- 200 gr branza(cas de capra am avut eu)
- sare
- 50 gr gorgonzola
- 50 gr cascaval
Mod de preparare
Ciupercile se spala, se taie in sferturi si se prajesc in 2 linguri de ulei la foc iute. Carnaciorii taiati rondele se prajesc in aceeasi tigaie cu celelalte 2 linguri de ulei la foc iute pana devin aurii. Se pun ciupercile si carnaciorii prajiti intr-un vas termorezistent, pastele se fierb in apa cu sare conform instructiunilor de pe ambalaj si se amesteca cu ciupercile si carnaciorii. Ouale se bat cu un praf de sare, se adauga, casul dat pe razatoarea mare, smanatna si se amesteca compozitia. se toarna peste pastele din tava si se amesteca toate ingredientele. Se taie cubulete cascavalul si branza gorgonzola, se pun deasupra si se da vasul la cuptorul incins la 180 grade pt 20-25 minute.
Pofta buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare cu ciuperci si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|