Inimioare sarate ♥

Postat de timea in Aperitive / Garnituri
12 Mar 2012 | 3708 vizualizari
Inimioare sarate ♥

Ingrediente

  • 500 gr faina
  • 120 gr untura
  • 120 gr margarina
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 1 lingurita drojdie uscata
  • 2 lingurite de sare

pentru uns:

  • 1 galbenus de ou cu 2 lingurite de lapte si seminte de susan si chimen

Mod de preparare

Punem drojdia la dospit in laptele caldut timp de 10 min.

Intr-un bol amestecam margarina si untura, adaugam oul batut, sarea si drojdia dospita. Incorporam apoi treptat faina pana nu mai putem sa amestecam cu lingura apoi o turnam pe plansa de lucru si framantam adaugand faina pana nu se mai lipeste de degete.

Lasam sa respire vreo 10-15 min, apoi impartim aluatul in doua si pe rand intindem foi de aprox 3 mm si decupam inimioarele.

Le ungem cu ou si presaram seminte de chimen si susan.

Bagam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de aprox 15 min pana se rumensc usor deasupra.

Serviti va rog o inimioara chiar daca e sarata ♥♥♥

Daca ti-a placut reteta noastra "Inimioare sarate ♥" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinta impletita, cu branza sarata

Postat de AdrianUdrea

Aperitiv placinta impletita, cu branza sarata

Mai intai lasam aluatul sa se decongeleze la temperatura camerei. Amestecam cele doua tipuri de branza cu ouale, chimenul si untul taiat cubulete. Omogenizam compozitia si o lasam la rece...

Citeste continuarea

Spirale din foietaj cu branza si chimen.

Postat de merisor67

Spirale din foietaj cu branza si chimen.

De aici m-am inspirat: http://www.bucataras.ro/retete/spirale-din-foietaj-cu-branza-41259.html Branza sarata o dam pe razatoare sau o pasam cu furculita si o amestecam cu branza dulce....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.03.2012, 05:35
ce-mi place cum arata timea!super bune
la 12.03.2012, 05:48
Ce bunatati a gatit Timea!
la 12.03.2012, 07:49
la 12.03.2012, 07:57
bune
la 12.03.2012, 08:06
delicioase

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking