Ingrediente
- AMESTEC 1
- 25 0g cirese sau visine
- 10 linguri zahar
- 100 ml smantana lichida
- 150 ml apa
- 10 g gelatina
- 1 plic zahar vanilat
- AMESTEC 2
- aceleasi ingrediente fara cirese
- 250 g caise
- AMESTEC 3
- aceleasi ingrediente fara cirese, fara caise, fara apa
- 250 g capsune
- AMESTEC 4
- 200 ml smantana lichida
- 5 linguri zahar
- 10 g gelatina
- vanilie
Mod de preparare
1-punem pe foc ciresele cu apa,zahar,lasam cateva minute,dupa ce s-au racit le pasam cu blenderul,trecem piureul prin sita,rezultatul amestecam cu gelatina hidratata,vanilia,smantana,amestecam bine,rasturnam compozitia in forma de chec tapetata cu folie alimentara dubla si lasam la frigider pana se intareste
2-cu caisele procedam la fel,apoi scoatem tava si rasturnam peste visine
3-cu capsunele procedam la fel doar ca le punem pe foc fara apa apoi rasturnam peste caise
4-smantana o punem pe foc cu zahar si vanilie doar cat se topeste zaharul,adaugam gelatina hidratata,amestecam bine,rasurnam peste capsune,lasam la frigider pana a doua zi cand scoatem jeleul din tava,indpartam folia,taiem si servim copiii.
Daca ti-a placut reteta noastra "Jeleu de fructe" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|