4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O alternativa la produsele cumparate.
Ingrediente
Mod de preparareAm folosit o bucată de fleică de porc, cam un kilogram să fi avut. În lipsă de zeamă de varză am pus-o la fiert în borş împreună cu sare, boabe de piper, foi de dafin, boabe de muştar şi nişte ienibahar. Am lăsat-o la fiert cam 30 de minute, nu să fie gata, că urmează etapa 2. Am frecat bine carnea cu un amestec format din sare, cimbru, piper şi boia dulce. Apoi am aşezat-o pe un grătărel (al meu e cu găuri) într-o tavă. În tavă am pus borş din cel în care fierbsesem carnea. Am dat la cuptor unde a stat cam 40 de minute. Delicios!
Daca ti-a placut reteta noastra "Kaiser ... de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de Dya
Drojdia o frecam cu zaharul pana devine lichida. O lasam intr-un loc caldut la dospit, maxim 10 minute. Intre timp, cernem faina si o amestecam cu restul ingredientelor, adaugam si drojdia si...
Citeste continuareaPostat de Dya
Incepem prin pregatirea aluatului. Astfel, cernem faina si adaugam condimentele, sarea si zaharul. In mijloc formam o adancitura in care punem drojdia sfaramata si turnam putina apa calduta. Lasam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|