Kaizer de casa

Postat de gusti in Aperitive / Garnituri
28 Noi 2009 | 33930 vizualizari
Kaizer de casa

Este foarte gustos si preparat in casa ...

Ingrediente

  • O bucata piept de porc (sau fleica) binew impanat
  • sare mare de bucatarie
  • 7-8 catei de usturoi

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul si se unge carnea cu pasta de usturoi obtinuta.

Se pune bucata de piept de porc in sare mare de muraturi, astfel ca bucata sa fie acoperita.

Se lasa la rece (camara, balcon sau frigider acoperita) circa o saptamina.

Se curata bine de sare si se pune intr-o tava, cu putina apa (cam de un deget) cu o foaie de dafin si piper boabe si se da la cuptor pina se rumeneste.


Daca ti-a placut reteta noastra "Kaizer de casa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Postat de lucy2002

Sarmale in foi de varza murata cu afumatura

Varza murata se desface si se tine in apa rece. Daca varza este foarte sarata si acra, ii schimbam apa de mai multe ori. Cu ajutorul cutitului taiem nervurile si cotoarele lasaind parte fina a...

Citeste continuarea

Tocanita de berbecut cu leurda

Postat de mihaelar63

Tocanita de berbecut cu leurda

Legumele se curata si se spala. Carnea de berbecut se curata bine de de grasime si se taie cuburi mai marisoare [ oricum va scadea putin la preparare ]. Maruntiti ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.11.2009, 23:29
Ceea ce facem in casa este cel mai bun, ce imi ploua in gura mie imi place cu mustar! abia astept sarbatorile pentru niste preparate traditionale facute in casa si nu numai...
la 29.11.2009, 09:29
Bun, bun! Te-ai gandit foarte bine !
la 29.11.2009, 20:06
bunico ,cam devreme ai taiat porcul;e mai bine ca deja avem retetele,pana atunci le studiem si la Craciun actionam;pt.asta ''multumim''
la 06.12.2009, 22:02
ah, socrului meu ii plac genul asta de chestii... o sa-i fac saptamana viitoare cand taiem porcul
la 20.12.2010, 22:17

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking