Krantz

Postat de Constelatialeu in Prajituri
15 Ian 2013 | 25047 vizualizari
Krantz

Imi place sa-i zic Crontanila,intotdeauna fac mai mult zahar caramel cu nuca,sa rontai si eu ceva si sa ajunga si pe prajitura...

Ingrediente

  • BLAT
  • 10 oua
  • 300 g zahar
  • 200 g faina
  • CREMA
  • 900 ml lapte
  • 6 linguri amidon de la Dr.Oetker
  • 2 pachete margarina rama
  • 300 g zahar
  • 1 lamaie
  • KRANT
  • zahar cca 200 g
  • nuca prajita

Mod de preparare

BLAT:

Albusurile se bat spuma cu zaharul se adauga galbenusurile si apoi faina. Compozitia se pune in doua forme de cozonac

CREMA:

Zaharul, zeamilul si laptele pe baie de abur pana se ingroasa. Se da de pe foc, se pune si coaja si zeama de lamaie si se adauga margarina.

KRANTUL:

Se caramelizeaza zaharul se adauga nuca prajita,se da la rece,cand este rece se piseaza cat de mare sau marunt dorim sa fie .

Blatul se taie in trei se umple cu crema,se pune si deasupra si se imbraca cu krant.

Daca ti-a placut reteta noastra "Krantz" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert rulada Krantz

Postat de mirela0911

Desert rulada Krantz

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma tare cu sarea. Se adauga zaharul pe rand si se mixeaza pana se obtine o spuma densa si lucioasa. Se lasa deoparte. Galbenusurile se amesteca...

Citeste continuarea

Desert prajitura cu crema straciatella, visine si krantz de migdale

Postat de rocsi_1612

Desert prajitura cu crema straciatella, visine si krantz de migdale

Blatul: Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, le mixati cu telul blenderului, apoi puneti zaharul si amestecati pana devin spuma. Adaugati untul de arahide, mixati, apoi puneti laptele si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.01.2013, 15:49
Unul din torturile mele preferate!
la 15.01.2013, 15:51
sa faci intotdeauna mai mult ca aici "e multi" pofticiosi )))
la 15.01.2013, 16:00
Nu ştiu ce zice Dia, că aici lumea e paşnică, linştită, nu cere nimeni nimic şi nimeni nu râmneşte la ceva pe pagina altcuiva
la 15.01.2013, 16:04
E atata liniste ca imi aud ecoul,dar nu stiu de ce zice ''vreau si eu,vreau si eu''...
la 15.01.2013, 16:06
Vai cate bunatati ai adus...

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking