Ingrediente
- Blat:
- 6 oua
- 6 linguri cu zahar
- 1 plic praf Creme Ole de ciocolata (Dr. Oetker)
- Crema:
- 350 ml frisca lichida
- 50 ml lapte
- 1 plic praf Creme Ole de vanilie (Dr. oetker)
- Glazura:
- 100 ml frisca lichida
- 2 cioco cu lapte (Poiana)
- 50 g unt
- 3 linguri lichior crema de cioco
Mod de preparare
Blat : Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat spuma tare cu zaharul, se adauga apoi pe rand galbenusurile , amestecand bine dupa fiecare si la urma praful de crema. Se omogenizeaza bine compozitia si se toarna in tava 25/35 tapetata cu hartie de copt. Se coace cam 25 - 30 de minute. Se da la racit.
Se prepara crema: In vasul de mixer se pun frisca lichida si laptele reci, apoi se adauga praful de crema. Se mixeaza pana se obtine o crema consistenta. Daca e prea tare, se mai inmoaie cu un pic de lapte.
Glazura: Se pun la foc foarte mic ciocolata rupta in bucatele, frisca lichida si untul. Se amesteca pana se obtine o crema consistenta. Se da putin la racit, apoi se adauga lichiorul crema de ciocolata.
Asamblare: Peste blatul racit se pune crema, se intinde frumos, apoi se toarna glazura de ciocolata. Se da la rece pana a doua zi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Krem a la Krem" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (33)
|