Ingrediente
- Lapți de știucă cca. 300 g,
- Sare de mare cca. 1 linguriță,
- Ouă 2 bucăți,
- Muștar clasic 1 lingură,
- Făină cca. 100 g,
- Pesmet cca. 100 g,
- Ulei de floarea soarelui Unisol cca. 300 ml.
Mod de preparare
Peste lapții spălați se presară sare și se lasă la rece cca. 10 minute. Între timp se pregătesc ingredientele pentru crustă. Făina și pesmetul se pun în doua recipiente, separate. Ouăle se pun într-un vas mai adânc, se bat bine și apoi se amestcă cu muștarul, până ce se omogenizează.
Lapții se dau prin făină, amestecul de ou și apoi prin pesmet.
Lapții se prăjesc în ulei încins pe fiecare parte.
După ce s-au prăjit se scot într-o strecurătoare, că să se scurgă uleiul.
Lapții pane se servesc alături de cartofi natur, orez sau pâine, acompaniați de salată de sezon! ;)
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lapți de stiuca pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|