Ingrediente
- 1 kg carne tocata porc si vita
- foi lasagna
- 750 g mozzarella
- 200 g parmezan
- ½ ardei gras rosu
- 1 morcov mic
- 1 ceapa mica
- 10 frunze busuioc
- boia ardei iute
- oregano
- ardei iute tocat (peperoncino)
- 2 + 5 catei usturoi
- suc de rosii
- delikat
- sare
Mod de preparare
Am pus 2 catei de usturoi la calit, iar cand si`au schimbat culoarea i`am scos. Am adaugat ceapa tocata marunt pe care am calit`o pana s`a inmuiat. Am adaugat morcovul ras si ardeiul tocat marunt si am lasat sa se caleasca cateva minute, apoi am adaugat carnea. Cand si carnea si`a schimbat culoarea, am adaugat o cescuta de apa si condimentele. Apoi am pus sucul de rosii si cei 5 catei de usturoi intregi, si am lasat sa fiarba cca 1 ora.
Am fiert in apa cu sare foile, apoi am asezat intr`o tava un rand de foi, mozzarella, carne, mozarella, si iar foi...... Aici fiecare pune cate straturi vrea, eu am pus 5. Pe ultimele foi se mai puna putina compozitie de carne, apoi se presara parmezan din belsug.
Se da la cuptor ptr 30 min.
Si se mananca pe nerasuflate!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|