Ingrediente
- sosul Bechamel:
- 50 g unt
- 2 linguri faina
- 200 ml lapte
- 1/2 lingurita nucsoara
- sare si piper
- sosul Bolognese:
- 200 ml suc de rosii
- 2 rosii
- 1 ceapa
- 1 morcov
- 1 piept de pui
- 3 catei usturoi
- 2 linguri ulei de masline
- rozmarin si busuioc
- sare si piper
- In plus:
- 1 pachet lasagna
- 200 g cascaval
Mod de preparare
Sos Bechamel:
Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Punem si laptele,cate putin,apoi condimentele.Se lasa la racit.
Sosul Bolognese:
Legumele tocate marunt le inabusim in uleiul de masline,la foc mic.Adaugam carnea tocata si sucul de rosii.Condimentam si potrivim gustul de sare.
Intr-o tava unsa cu unt se pune un strat de foi de lasagna,se unge cu sos Bechamel,apoi cu sos Bolognese.Se procedeaza intocmai pana se tremina foile de lasagna si umplutura.
Se stopeste cu suc de rosii si putina apa,se acopera cu cascaval ras si se da la cuptor,la foc medu,pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (13)
|