Lasagna cu mozzarella Granarolo

Postat de caroline in Lasagna
24 Iul 2012 | 3841 vizualizari
Lasagna cu mozzarella Granarolo

sincer,nu vreau sa fac reclama insa recomand produsele granarolo.eu le-am descoperit aici in Italia...nu numai mozzarella dar si lapte,iaurt..... reteta e foarte gustoasa si usor de preparat...

Ingrediente

  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri busuioc tocat
  • 150 gr bulion
  • 500 gr mozzarella GRANAROLO
  • 12 lasagne
  • 80 gr parmigian
  • unt(ptr uns tava)
  • sare
  • piper
  • sos besciamella

Mod de preparare

Se incalzeste cuptorul la 200 grade.

Se taie marunt usturoiul si se amesteca cu busuiocul. Apoi se adauga bulionul, sare, piper si se amesteca bine. Mozzarella se taie felii.

Se unge o tava dreptunghiulara cu unt si se aseaza un strat de lasagna (pasta nu trebuie oparita dinainte). Apoi se pune un strat de bulion dupa care un strat mozzarella. Se continua si se incheie cu un strat de lasagna.

Se varsa deasupra sosul de besciamella si parmigianul.

Se coace timp de 35 minute. Se serveste calda dar e la fel de buna si rece.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo

Postat de privatelaura

Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo

Punem la calit usturoiul cu putina sare, apoi adaugam ardeiul taiat julien si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnea tocata. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam...

Citeste continuarea

Lasagna cu mozzarella si vinete

Postat de Oana

Lasagna cu mozzarella si vinete

Taiati vinetele in felii cu grosimea de 3-4 mm. Caliti-le in ulei pe ambele parti, scurgeti-le pe un prosop de hartie si apoi condimentati-le cu sare.Intr-o cratita amestecati sosul de rosii cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.07.2012, 15:10
la 24.07.2012, 15:33
multumesc motane esti primul servit
la 24.07.2012, 16:17
buna
la 24.07.2012, 16:49
gustos!vin si eu la masA
la 24.07.2012, 17:31
ce rumena!!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking