Ingrediente
- foi pentru lasagne (eu am folosit cele proaspete)
- 1 kg spanac
- 500 g ricotta
- 1 ceapa
- 40 g unt
- 4 linguri ulei de masline
- 2 oua
- 5 linguri parmezan ras
- 1 varf de cutit de nucusoara
- sare
- piper
- 4 mozzarelle
- 150 g parmezan
Mod de preparare
1.Am pus la incins untul si ulei de masline.
2.Am tocat ceapa marunt si am pus-o la calit,pana a devenit transparenta,apoi am adaugat spanacul spalat si tocat mai mare,am pus putina sare si capac si am lasat sa scada toata zeama.
3.Intr-un bol am pus spanacul,ricotta,oua,sare,piper,nucusoara,5lg parmezan ras si am mestecat bine.
4.Am taiat mozzarella cubulete mici.
5.Am pus intr-o tava putina compozitie de spanac si 3 lg de ulei de masline,apoi foile de lasagnie,iar compozitie de spanac,apoi mozzarella si am presarat parmezan ras....am continuat pana cand am terminat cu spanac,mozzarella si parmezan ras.
6.Am dat la cuptorul incins,la 180° pentru 30-40 de minute pana se rumeneste.
Serviti calda.Pofta buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac si ricotta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (9)
|