Ingrediente
- 1/2 pachet foi pt lasagna
- 500 gr carne tocata pui
- 300 gr mozarella naturala (Granarolo )
- 1 dovlecel
- 1 ardei gras
- 3 lg bulion
- usturoi
- ulei
- 1 l supa (zeama)
Mod de preparare
Punem la calit usturoiul cu putina sare, apoi adaugam ardeiul taiat julien si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnea tocata. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam cateva linguri de supa si bulionul. Lasam sa scada si apoi dam deoparte.
Mozarella se taie felii subtiri si se opreste o bucata care se da pe razatoarea mica; se da deoparte.
Intr-o tava, intindem un strat de foi de lasagna, apoi un strat de carne, apoi un strat de felii de mozarella. Repetam operatiunea pana incheiem cu un strat de foi de lasagna .
Turnam in vas si supa, astfel incat sa acopere lasagna.
Dam la cuptor pentru o ora, pana scade supa. Scoatem vasul cu lasagna si presaram mozzarella rasa. Putem pune si un fir de ketchup deasupra. Mozzarella de deasupra se va inmuia usor si va da o savoare speciala.
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (24)
|