Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo

Postat de privatelaura in Paste
16 Iul 2012 | 4267 vizualizari
Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo

Am incercat o noua reteta de lasagna, mai simpla dar mai delicioasa. Evident ca am folosit mai multa mozzarella si din cea naturala, adevarata nu din cea care seamana cu cascavalul. Este o reteta indicata si pentru pitici, foarte buna!

Ingrediente

  • 1/2 pachet foi pt lasagna
  • 500 gr carne tocata pui
  • 300 gr mozarella naturala (Granarolo )
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei gras
  • 3 lg bulion
  • usturoi
  • ulei
  • 1 l supa (zeama)

Mod de preparare

Punem la calit usturoiul cu putina sare, apoi adaugam ardeiul taiat julien si dovlecelul taiat cubulete. Dupa ce s-au rumenit putin, se adauga carnea tocata. Lasam sa se rumeneasca, apoi adaugam cateva linguri de supa si bulionul. Lasam sa scada si apoi dam deoparte.

Mozarella se taie felii subtiri si se opreste o bucata care se da pe razatoarea mica; se da deoparte.

 Intr-o tava, intindem un strat de foi de lasagna, apoi un strat de carne, apoi un strat de felii de mozarella. Repetam operatiunea pana incheiem cu un strat de foi de lasagna .

Turnam in vas si supa, astfel incat sa acopere lasagna.

Dam la cuptor pentru o ora, pana scade supa. Scoatem vasul cu lasagna  si presaram mozzarella rasa.  Putem pune si un fir de ketchup deasupra. Mozzarella de deasupra se va inmuia usor si va da o savoare speciala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu pui, legume si mozzarella Granarolo" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste tricolore cu branza

Postat de simona72

Paste tricolore cu branza

Fierbem pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, le scurgem de apa si le punem intr-un vas termorezistent uns cu o lingura ulei de masline. Untul si uleiul ramas le punem pe foc intr-o...

Citeste continuarea

Paste cu piept de pui şi sos de smântână

Postat de diaconta

Paste cu piept de pui şi sos de smântână

Din pieptul de pui am taiat câteva felii pe care le-am prajit pe grill. Restul,inclusiv osul,le-am pus la fiert în apa cu sare împreuna cu putin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.07.2012, 19:12
buuuuun, buuun!!!
la 16.07.2012, 19:16
foarte buna!
la 16.07.2012, 19:17
Arata ffffffffffffffff comestibil ; ai facut-o-ntre calcatul a doua lenjerii ?
la 16.07.2012, 19:21
Bun de tot!
la 16.07.2012, 19:27
ce fel de lenjerii, Onesta?

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking