Ingrediente
- 4 foi de lasagna
- 300 g spanac
- 2 oua
- 2 linguri smantana
- o ceapa taiata marunt
- usturoi taiat maruntsare
- un virf de cutit de nucsoara
- Ingrediente pentru sosul bechamel:
- un cub de unt
- 3 linguri de faina
- 200 ml lapte cald
Mod de preparare
Se pun usturoiul si ceapa la inabusit in ulei de masline. Se adauga spanacul, putina supa de legume, sarea si nucsoara si se lasa la fiert pana scade zeama. Se adauga ouale, se amesteca bine si la final se adauga smantana. Se lasa compozitia la racit.
Intre timp se face sosul bechamel: untul in tigaia incinsa, faina turnata in ploaie si laptele cald precum am spus si la "Cannelloni con carne".
Intr-un vas dreptunghiular se toarna un strat de sos bechamel, se pune o foaie de lasagna, se unge cu sos bechamel, se pune un strat de spanac si pe deasupra se presara mozzarella. Urmeaza o alta foaie de lasagna, sos, spanac, mozzarella... Pe deasupra se pune sos bechamel si mozzarella din belsug. Se da la cuptor cam 30-40 min pana se rumeneste.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|