Ingrediente
- pt. foi:
- -2 oua
- -1 cana piure de urzici
- -sare
- -faina cat cuprinde
- -sos Bechamel
- -sos Bolognese, la care am adaugat si ciuperci pasate bine
- -cateva cubulete de unt
- -cascaval ras
Mod de preparare
Foile se fac astfel: Din toate ingredientele pt aluat se face un aluat tare, care se lasa la odihnit 30 min, ca sa se aseze glutenul. Apoi se trece prin rolele de intins ale masinii, dupa care se taie, dupa dorinta. Se pot folosi atat proaspete, cat si uscate.
Intr-o tava de jena unsa cu unt, am alternat cate unstrat de foi de lasagna proaspat facute, un strat de sos Bolognese, un strat sos Bechamel...si tot asa, pana am umplut vasul. Ultimul strat a fost de sos Bechamel, peste care am pus cateva cubulete de unt si cascaval ras...am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos, si am servit.Cea mai mare bucurie a fost sa-l vad pe baiat mancand cu pofta!
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagna cu urzici" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|