Lasagne cu pesto

Postat de angyb in Lasagna
2 Mai 2012 | 7310 vizualizari
Lasagne cu pesto

Ingrediente

  • foi de lasagne
  • 1 borcan de pesto(190g)
  • 1 cutie de fasole verde
  • mozzarela
  • parmezan

Sos besciamella:

  • 50 g unt
  • 50g faina alba
  • 500ml lapte
  • sare
  • nucsoara

Mod de preparare

Sos besciamella:

Topim untul, adaugam faina amestecand sa nu faca cocoloase, dupa care adaugam laptele amestecand mereu.Lasam pe foc aproximativ 15 min-Cand sosul este aproape gata adaugam nucsoara si sare, dupa care il lasam sa se raceasca .

cand sosul este rece adaugam borcanelul de pesto si amestecam bine.

asamblarea:

Ungem o tava cu ulei dupa care adaugam sosul obtinut ,foaia de lasagne ,sosul de pesto ,jumatate din cantitatea de fasole verde taiata marunt , parmezan,foaie de lasagne.sos ,mozzarella taiata cubulete parmezan.Continuam pana cand se termina toate ingredientele ultimul strat sa fie cu mozzarella si parmezan.

Se da la cuptor aproximativ 45 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Lasagne cu pesto" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (20)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sparanghel in foi de Lasagne

Postat de cris2711

Sparanghel in foi de Lasagne

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de...

Citeste continuarea

Lasagna cu ton

Postat de caroline

Lasagna cu ton

Curatam ceapa,o spalam si o tocam marunt .Usturoiul il curatam de coaja. Punem o tigaie la foc potrivit.Punem la calit usturoiul impreuna cu fasiile de ansoa. Adaugam ceapa si amestecam cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.05.2012, 10:17
o poza cu produsul finit , te rog
la 02.05.2012, 10:19
arata foarte bine!
la 02.05.2012, 10:20
Costel ca graba sa mancam poza cu lasagnele taiate nu am mai facut!!!!!
la 02.05.2012, 10:28
la 02.05.2012, 10:31
Costele,vrei "dedesupturi"???

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking