Legume cu orez la Multicooker

Postat de TAB1TA in Mancaruri de legume
29 Mai 2014 | 4830 vizualizari
Legume cu orez la Multicooker

O mancare gustoasa si sanatoasa.

Ingrediente

  • 2 cepe
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 kg legume congelate (conopida, broccoli, morcov)
  • 1 cana orez
  • 1 lingurita marar uscat
  • sare
  • piper
  • putin ulei

Mod de preparare

Ceapa se curata si se toaca.

Se seteaza multicooker-ul pe functia Fry 5 minute. Se adauga in vasul aparatului putin ulei si ceapa si se la sa pana devine translucida.

Se adauga legumele si apa aproape cat sa le acopere si se seteaza aparatul pe funtia Boil 10 minute.

Se seteaza functia Stew 20-30 minute si se adauga orezul, sare, piper, marar.

Spre sfarsit se pune si sosul de rosii.

Apasam butonul Off daca dorim sa pastram calda mancarea sau apasam Off si decuplam de la sursa de curent aparatul.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Legume cu orez la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Orez cu pipote si legume, la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Spalam pipotele si le curatam de impuritati. Desfacem conserva de ciuperci, aruncam lichidul din cutie si clatim ciupercile in apa rece.  Spalam legumele si le curatam: indepartam...

Citeste continuarea

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72

Stufat de ied cu orez basmati si legume la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pentru stufat: pentru ca am folosit carne congelata, a fost necesar sa las carnea la dezghetat in frigider de seara pana dimineata. Se spala carnea, se curata de pielite, se taie in bucati mai...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.05.2014, 17:23
Asta e bun de tot!
la 29.05.2014, 17:26
O mancare tare buna!
la 29.05.2014, 17:28
Preferatul meu , orezul . macar o data pe sapatamana prepar
la 29.05.2014, 17:30
la 29.05.2014, 17:31
Buni multumesc! Asa e, e tare buna!

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking