Ingrediente
- 1 vanata
- 2 ardei capia mari
- 500 gr ciuperci de roua
- 3 felii de paine de casa veche de 2 zile
- 6 linguri ulei de masline
- 1 praf de sare si p[iper
- 1-2 linguri ulei de dovleac
- 200 gr branza fondue
Mod de preparare
Vanata se spala, se curata de coaja si se taie cuburi. ardeii capia se spala se curata de seminte si nervuri si se taie cuburi. Ciupercile se spala si se zvanta.
Intr-o tigaie wok se pun 2 linguri ulei de masline la incins. Se adauga cuburile de vinete si se prajesc la foc iute. Se prajesc pe rand legumele, fiecare in 2 linguri de ulei.
Painea se taie cuburi, se pune in tava mare a aragazului si se dau la cuptorul incins la 150-160 grade pentru 10 minute, pana sunt crocante si usor rumene. Lasam crutoanele sa se raceasca si le stropim cu putin ulei de dovleac.
Branza fondue o punem intr-un vas termorezistent si o punem pe baie de aburi. O lasam sa se topeasca si amestecam incet pana la topirea completa.
Se servesc legumele cu bucati de crutoane si branza fondue picurata deasupra. Sa aveti pofta!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Legume sotate cu crutoane si branza fondue" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|