Ingrediente
- 250 g branza de vaci
- 1 ardei rosu (iute daca doriti)
- 2 linguri smantana dulce
- sare
- o jumate de ceapa
- 50 gr branza sarata (optional)
- somon afumat ( cat va place )
Mod de preparare
Branza de vaci se zdrobeste cu o furculita bine , se adauga smantana si branza sarata .
Ardeiul se taie cubulete si se pune si el peste branza.
Ceapa o razuim pe razatoarea mica .
Mai putem adauga dupa dorinta frunze de patrunjel , marar , usturoi
Le amestecam bine pe toate si o dam putin la rece .
Intre timp pregatim frunze de andive, patrunjel verde si somonul afumat il taiem felii subturi.
Punem in frunza liptauer , deasupra punem bucata de somon si o frunza de patrunjel .
Pofta Mare!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Liptauer in frunze de andive cu somon afumat (pasta de branza de vaci)" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|