Cheese Truffles - Bile de branza

Postat de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri
22 Apr 2011 | 7000 vizualizari
Cheese Truffles - Bile de branza

Ingrediente

  • 120 g crema de branza,
  • 120 g branza sarata rasa fin,
  • 1 lingurita parmezan ras,
  • 1 lingurita hrean cu smantana,
  • 2 linguri smantana,
  • ceapa verde tocata (doar miezul alb),
  • sare,
  • piper.
  • Pentru topping:
  • ingredientele enumerate sunt optionale, fiecare va folosi ce ii place si ce are prin frigider sau camara:
  • boia de ardei dulce,
  • patrunjel tocat,
  • sunca taiata cubulete foarte mici si prajita,
  • cubulete de somon afumat,
  • masline tocate,
  • seminte de mac sau de susan ,
  • cuburi de ardei kapia,
  • frunze verzi de la ceapa,
  • pentru copiii cubulete de morcov fiert sau cascaval ras.

Mod de preparare

Punem toate ingredientele intr-un vas si le amestecam pana obtinem o pasta omogena.

Acoperim crema cu o folie de plastic si o dam la rece pentru o ora, dar o putem lasa si peste noapte. Formam mingiute pe care le vom rula prin patrunjel tocat, boia de ardei dulce, sunca prajita, bucatele de somon, masline tocate, seminte de mac – totul depinde de gusturi si de ce aveti la indemana.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheese Truffles - Bile de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv scovergi

Postat de gicuta69

Aperitiv scovergi

Drojdia se pune la inmuiat in putina apa calduta. Intr-un castron mare cernem faina si facem o adancitura in mijloc. Adaugam zaharul, sarea, untura (ulei) si drojdia inmuiata. Incepem sa...

Citeste continuarea

Ciuperci prajite (Multicooker)

Postat de Dya

Ciuperci prajite  (Multicooker)

Se curata ciupercutele de coaja, se spala foarte bine si se scurg de apa (se lasa 10-15 minute intr-o sita). Se asaza apoi in vas, se stropesc cu ulei si se sareaza dupa gust. Se rumenesc...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.04.2011, 10:23
Super!
la 22.04.2011, 10:38
super!!! cred ca fac si eu
la 22.04.2011, 10:58
sunt grozave!
la 22.04.2011, 11:06
Multuymesc Miha!
la 22.04.2011, 11:06
Multumesc Adina!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking