Macaroane cu cabanos

Postat de AnyCostescu in Paste
9 Sep 2012 | 4753 vizualizari
Macaroane cu cabanos

Ingrediente

  • macaroane
  • cabanos
  • apa
  • sare
  • pt sos: ulei,ciuperci, ceapa,morcov,bulion smantana. condimente. usturoi

Mod de preparare

Cabanosul se taie in bucati de 2- 3 cm. Se ia fiecare macaroana si se introduce in fiecare bucata de cabanos. Eu am pus cate 2 macaroane la fiecare bucata de cabanos.

Se pune apa la fiert, cand fierbe se pun macaroanele. Se lasa sa fiarba.

Intre timp se face sosul: ceapa, morcovul si ciupercile se taie si se calesc in putin ulei pana se inmoaie. Se pune bulionul si se lasa sa fiarba, apoi se pune smantana, condimentele si usturoiul. Se mai lasa sa fiarba un pic si se da deoparte. Se amesteca macaroanele cu sosul si se serveste  :D

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Macaroane cu cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Paste cu branza, verdeturi si crusta de smantana

Postat de rocsi_1612

Paste cu branza, verdeturi si crusta de smantana

Punem o oala de apa cu un praf de sare pe foc. Cand clocoteste, dam drumul pastelor si le lasam sa fiarba 8-10 minute, apoi le scurgem. Intr-un vas amestecam branza de vaci cu crema de branza,...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Intr-o cratita mai mare puneti apa, sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pastele, le lasati sa fiarba la foc potrivit, atat cat scrie pe ambalaj. Intre timp...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.09.2012, 10:10
Fain!
la 09.09.2012, 10:14
he, he, he, ce idee faina
la 09.09.2012, 11:09
super
la 09.09.2012, 12:26
am trecuto la favorite
la 09.09.2012, 12:47
fain

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking