Macrou afumat cu struguri in lipie

Postat de moi_miruna in Peste
8 Feb 2012 | 4806 vizualizari
Macrou afumat cu struguri in lipie

Ideala pentru iubitorii de peste!

Ingrediente

  • Pentru umplutura:
  • 2 pesti macrou afumat
  • seminte de floarea soarelui decojite
  • 1 strugure alb (sau negru pentru o diversitate de culori)
  • 4 lipii
  • 1 lamaie
  • 1/2 varza
  • salata verde
  • Pentru sos:
  • 1 cutie smantana
  • maioneza light Hellmann's

Mod de preparare

Se taie foarte fin varza si salata verde, se condimenteaza cu sare si piper, si se amesteca impreuna. 

Pestele se marunteste fin (nu inainte de a-i scoate toate oasele si pielita). Boabele de struguri se taie in jumatati.

Se amesteca impreuna toate ingredientele punandu-se la final si semintele decojite.

Sosul este compus din 4 linguri smantana la 2 linguri de maioneza.

Se asambleaza punand pe lipie sosul apoi umplutura si se ruleaza cu ajutorul unei folii alimentare (daca e lipie mica, singura nu sta).

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou afumat cu struguri in lipie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Cod in sos de zacusca

Postat de mihaelar63

Cod in sos de zacusca

Bucatile de cod se curata de aripioare si se spala. Se sareaza usor codul. Trebuie sa tineti cont ca si zacusca contine sare. Ungeti pestele cu zacusca si daca dispuneti de...

Citeste continuarea

Tajine cu dorada si masline

Postat de Satisfyyourcravings

Tajine cu dorada si masline

Pentru sosul Chermoula, se toaca patrunjelul marunt, se piseaza usturoiul si se amesteca cu restul ingredientelor.  Se curata dorada daca este nevoie si se unge cu sosul obtinul anterior....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.02.2012, 18:44
fara smantana si maioneza ..in rest este ok
la 08.02.2012, 19:18
si eu vreau!
la 08.02.2012, 19:24
fara smantana si fara maioneza ar fi putin gretoasa...
la 08.02.2012, 20:16
bun bun
la 08.02.2012, 20:26

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking