Macrou in lapte de cocos

Postat de andaoana in Peste
6 Mai 2014 | 4869 vizualizari
Macrou in lapte de cocos

Ce sa va spun despre aceasta reteta in afara de faptul ca este delicioasa , deosebita . Este un alt mod de a prepara macroul . Reteta am vazut-o la tv si mi-a facut cu ochiul. Eu sunt o pofticioasa si se vede :D

Ingrediente

  • -6 bucati file de macrou
  • -3 catei usturoi
  • -o cutie lapte de cocos (200ml)
  • -sare
  • -piper
  • -un ardei rosu
  • -1 lingura ulei
  • -1 foaie dafin
  • -50 gr unt

Mod de preparare

Pentru inceput avem nevoie de o oala in care punem cam 2 litri de apa la fiert impreuna cu sare , foaia de dafin si putin ulei .

Fileurile decongelate le taiem in jumate si asteptam sa fiarba apa  

Pana cand fierbe apa taiem ardeiul felii mai subtiri dar lungi si il calim intr-o tigaie cu 50 gr unt .

Adaugam laptele de cocos si lasam la foc mic sa fiarba.

Cand fierbe apa punem in ea bucatile de peste si le fierbem pentru 2 minute.

Cu o paleta scoatem  fileurile din apa si le punem direct in tigaia cu sos .

Asezonam cu sare si piper , punem si usturoiul zdrobit  si acoperim cu un capac . Lasam sa se gateasca pentru 10 minute si mancarica este gata .

Eu am servit aceasta mancare alaturi de orez cu legume mexicane , dar merge la fel de bine cu cartofi natur , sau aurii .

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Placinta cu hering afumat si conopida

Postat de Satisfyyourcravings

Placinta cu hering afumat si conopida

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se curata cartofii de coaja, conopida se desface in buchetele, patrunjelul se toaca, se indeparteaza pielea pestelui (daca este nevoie),...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.05.2014, 13:33
interesant !
la 06.05.2014, 13:39
ce bunatate
la 06.05.2014, 13:42
Îmi place macroul, dar în combinaţia asta n-am mâncat până acum.
la 06.05.2014, 13:48
:--bd
la 06.05.2014, 14:01
N-am mancat dar trebuie incercat

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking