Macrou "marinat" in lapte

Postat de vero_closca in Peste
13 Apr 2010 | 7118 vizualizari
Macrou "marinat" in lapte

Ingrediente

  • 4 bucati macrou
  • 1 l lapte
  • sare
  • piper
  • putina faina
  • ulei pt prajit

Mod de preparare

Se curata pestele, se spala si se lasa peste noapte in lapte la frigider. Inainte de a se gati, se usuca cu un servet, se presara cu sare si piper,se da prin faina si se prajeste pe ambele parti. Se serveste cu mujdei de usturoi.

Pestele pregatit astfel este mult mai fraged si nici nu mai are acel gust de "peste congelat".

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou "marinat" in lapte" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Macrou la cuptor cu legume

Postat de katty

Macrou la cuptor cu legume

Curatam si spalam toate legumele. Tocam ceapa julienne, morcovul rondele subtiri, ardeiul gras fasii, iar dovlecelul si vanata cuburi mai maricele. Usturoiul il tocam fin, iar rosiile le tocam...

Citeste continuarea

File de novac cu legume

Postat de panacris

File de novac cu legume

Prazul se curăță, spală și se taie rondele, apoi se așază ca un pat într-un vas special pentru peșete, sau într-un vas termorezistent. Novacul filetat se asezonează de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.04.2010, 16:13

MS PT IDEE
la 13.04.2010, 16:19
cu multa placere!
la 13.04.2010, 16:27
si eu multumesc
la 13.04.2010, 17:20
interesanta idee....la peste nu m+as fi gandit sa il tin in lapte.....
la 14.04.2010, 17:25
buna idee...................

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking