Peste in marinata de usturoi

Postat de mikidaniro in Peste
31 Ian 2012 | 15221 vizualizari
Peste in marinata de usturoi

Cand sunteti in criza de timp sau vreti ceva usor si bun aceasta reteta este ideala.

Ingrediente

  • 500 g peste(macrou,cod etc)
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 3-4 catei de usturoi
  • zeama de la o lamaie
  • 2-3 linguri  ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Daca aveti file de peste il puneti la fiert in apa cu sare si vin pana este gatit complet. Daca aveti peste cu oase il puneti la fiert in apa cu sare, il fierbeti pana se albeste carnea un pic, il scoateti pe un tocator, ii curatati oasele, adaugati vinul si il puneti inapoi pana este fiert bine.

Intre timp puneti intr-un vas patrunjelul tocat marunt,usturoiul taiat feliute,sare,piper, zeama de lamaie si le amestecati.Adaugati bucati de peste fiert si omogenizati.Turnati din apa in care a fiert pestele,peste compozitia obtinuta cat sa acopere si lasati asa minim 20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste in marinata de usturoi" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

Postat de ctlina

Tocana de vita Loc Lac- Cambodgia

Taiati carnea de vita in cuburi. Amestecati ingredientele pentru marinată, adaugati carnea si amestecati bine. Dati la rece 1-2 ore, amestecati de cateva ori. Puneti uleiul...

Citeste continuarea

Vita cu sos thai red si orez arlechino

Postat de susu

Vita cu sos thai red si orez arlechino

Se spala sub un jet de apa rece carnea,  se sterge cu un prosop de bucatarie dupa care se taie cubulete sau fasii subtiri. Se ‘ maseaza ‘ cu ingredientele pentru marinata dupa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.01.2012, 09:43
bun,bun
la 31.01.2012, 09:48
la 31.01.2012, 10:32
bun bun
la 31.01.2012, 10:59
place
la 31.01.2012, 11:07
E bun,bun,mai ales la cat de repede se face!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking