Mamaliga cu branza la cuptor

Postat de Michelle in Aperitive / Garnituri
19 Mar 2010 | 6092 vizualizari

Ingrediente

  • malai
  • apa
  • sare
  • branza
  • ulei
  • cantitatile in functie de cate persoane sunteti la masa

Mod de preparare

din malai apa si sare se face o mamaliga
ungem o tava cu ulei si asezam..un strat de mamaliga un strat de branza(eu am folosit branza de oi)si tot asa pana terminam ingredientele..eu mereu las ultimul strat de branza...
Dam la cuptor 20 min...

Retete asemanatoare

Comentarii (10)

Retete similare

Mamaliga in straturi, la cuptor

Postat de licurici_lra

Am pus apa cu sare la fiert. cand a dat in clocot am adaugat malaiul, putin cate putin, amestecand continuu cu un tel, apoi untul. Se lasa pe foc cateva minute, sa se fiarba malaiul....

Citeste continuarea

Mamaliga cu branza greceasca si parmezan la cuptor

Postat de gurita_ta2005

Se pune apa la fiert,cu putina sare,cand incepe sa fiarba apa se adauga malaiul in ploaie amestecand continuu.Se amesteca pentru a nu se forma cocoloase,si se lasa la foc mic sa se faca mamaliga....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2010, 17:30
la 19.03.2010, 18:21
la 19.03.2010, 21:09
e un fel de mancare de care te saturi imediat!
Dulciuri
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Retete diabetici




{* Push Notifications start *} {literal}