Ingrediente
- mamaliguta rece (o farfurie)
- kaiser sau sunculita taraneasca (5 feliute)
- carnaciori traditionali afumati (2 bucati)
- branza telemea (150 gr)
- o lingura unt
Mod de preparare
Prajim carnaciorii si kaiserul sau sunculita taiata in bucatele si lasam la racit.
Dam mamaliguta rece pe razatoare.
Radem si branza telemea.
Taiem untul in bucatele.
Impartim din ochi mamliguta in 4 bucati cat pumnul.
Luam in mana cate o bucata, punem untul, branza, sunculita si carnaciorii si formam botul.
Ungem formele cu unt si punem bucatile de mamaliga umplute.
Daca ne mai raman bucati de carnaciori sau sunculita sau branza punem deasupra.
Dam la cuptor pentru 30 de minute sau pana se rumeneste frumos aperitivul.
Daca le servim la micul dejun punem deasupra si un ou ochi ...mmmmmmm!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (40)
|