Mamaliguta Colosseum

Postat de Bucataras Dragos in Porc
4 Apr 2009 | 12305 vizualizari
Mamaliguta Colosseum

O mincare surpriza: o mamaliga cu ciuperci stil “COLOSSEUM” servita de un vin rosu alaturide familie!

Ingrediente

  • 2-300 gr muschi de porc
  • malai
  • 200 gr ciuperci
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie muschiul de porc julien, se condimenteaza (se lasa 24 de ore daca se poate sa absoarba mirodeniile). Se face o mamaliguta care se pune intr-un castron de inox uns cu ulei in care s-a pus invers un castron de portelan uns cu ulei pe dinafara.

Se caleste carnea (200-300 grame), apoi ciupercile (200 grame). Se adauga spre final vin alb si usturoi. La sfarsit se pune capacul dupa ce s-a oprit focul sa se desavarseasca aromele.

Se rastoarna mamaliguta pe un platou, la mijloc se pune muschiuletul cu ciupercile dupa gust cateva rosii mici, patrunjel verde!

Pofta buna, ca e buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta Colosseum" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

MAMALIGUTA COLOSSEUM à la Dragos

Postat de ionix

MAMALIGUTA COLOSSEUM à la Dragos

  Muschiul de porc se taie fasii (vezi foto), se condimenteaza si se da la frigider, pentru a lua gust carnea din condimente.  (Dragos spunea ca ar fi bine cam 24 de ore, eu n-am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.01.2009, 20:12
Buna!Sunt Dragos Paval autorul acestei delicatete!Este o reteta foarte gustoasa si usor de preparant si care nu necesita mult timp si nici multi bani!Succes tuturor concurentilor de pe acest blog!

Cu prietenie,
Dragos Paval
la 18.01.2009, 16:27
pot sa fac si eu chiar daca nu e Revelionul?
acum ma apuc de prestat, va anunt la final!
la 18.01.2009, 17:35
gata!
la mine in bucatarie miroase bestial!
excelenta reteta, se face repede si usor!
la 18.01.2009, 18:24
Ma bucur ca iti place Catalina
la 18.01.2009, 18:24
Ai facut ceva poze?

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking