Mamaliguta Colosseum

Postat de Bucataras Dragos in Porc
4 Apr 2009 | 12328 vizualizari
Mamaliguta Colosseum

O mincare surpriza: o mamaliga cu ciuperci stil “COLOSSEUM” servita de un vin rosu alaturide familie!

Ingrediente

  • 2-300 gr muschi de porc
  • malai
  • 200 gr ciuperci
  • 1 pahar vin alb
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie muschiul de porc julien, se condimenteaza (se lasa 24 de ore daca se poate sa absoarba mirodeniile). Se face o mamaliguta care se pune intr-un castron de inox uns cu ulei in care s-a pus invers un castron de portelan uns cu ulei pe dinafara.

Se caleste carnea (200-300 grame), apoi ciupercile (200 grame). Se adauga spre final vin alb si usturoi. La sfarsit se pune capacul dupa ce s-a oprit focul sa se desavarseasca aromele.

Se rastoarna mamaliguta pe un platou, la mijloc se pune muschiuletul cu ciupercile dupa gust cateva rosii mici, patrunjel verde!

Pofta buna, ca e buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta Colosseum" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

MAMALIGUTA COLOSSEUM à la Dragos

Postat de ionix

MAMALIGUTA COLOSSEUM à la Dragos

  Muschiul de porc se taie fasii (vezi foto), se condimenteaza si se da la frigider, pentru a lua gust carnea din condimente.  (Dragos spunea ca ar fi bine cam 24 de ore, eu n-am...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Comentarii

la 06.01.2009, 20:12
Buna!Sunt Dragos Paval autorul acestei delicatete!Este o reteta foarte gustoasa si usor de preparant si care nu necesita mult timp si nici multi bani!Succes tuturor concurentilor de pe acest blog!

Cu prietenie,
Dragos Paval
la 18.01.2009, 16:27
pot sa fac si eu chiar daca nu e Revelionul?
acum ma apuc de prestat, va anunt la final!
la 18.01.2009, 17:35
gata!
la mine in bucatarie miroase bestial!
excelenta reteta, se face repede si usor!
la 18.01.2009, 18:24
Ma bucur ca iti place Catalina
la 18.01.2009, 18:24
Ai facut ceva poze?

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking