Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor

Postat de medioto59 in Aperitive / Garnituri
16 Iun 2010 | 20390 vizualizari
Mamaliguta  cu branza de burduf si oua la cuptor

Ingrediente

  • unt
  • 200-250 g branza de burduf
  • 3 oua fierte
  • 2 oua
  • patrunjel verde
  • o lingura de lapte
  • sare

Mod de preparare

Din apa, sare , malai si putin unt se prepara o mamaliga mai moale.Cele 3 oua se fierb in apa in care am pus un strop de sare.Cand sunt gata fierte se scot din apa , se lasa sa se raceasca si se curata de coaja.

Intr-un vas termorezistent uns cu unt se pune un strat de mamaliga si apoi unul de branza de burduf rasa(din belsug).Deasupra punem ouale taiate rondele si patrunjelul taiat marunt.Acoperim cu un strat de mamaliga peste care radem branza din belsug.Se bat cele 2 oua cu putina sare si putin lapte si se toarna deasupra.Dam la cuptor pana se rumeneste.

Se serveste atat calda cat si rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu branza de burduf si oua la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Postat de rocsi_1612

Placinta cu branza, verdeata si porumb in foietaj

Punem aluatul la dezghetat cu o seara inainte de a face placinta. Framantam branza cu mana si o punem intr-un bol. Curatam ceapa verde, o taiem rondele, mararul verde il tocam marunt indepartand...

Citeste continuarea

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Postat de mirela0911

Aperitiv rulada cu sunca, cascaval si mazare

Blatul: Intr-o craticioara, se incalzesc 100 ml apa, se adauga zaharul, 2 lg faina si drojdia. Se amesteca pana se dizolva, apoi se lasa la dospit. Intr-un vas, se cerne faina. Se adauga sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.06.2010, 08:53
eu primaaaa... mai este???...of nu au aparut furculitele eu cu ce ma servesc...mamaliga este preferata mea....si a ta arata foarte bine
la 16.06.2010, 09:41
Adina si mie imi place mamaliguta tare mult................lasa furculitele ,mananca cu mana................astazi se accepta
la 16.06.2010, 09:58
multumesc medi...m-am intors si cu furculitele..
la 16.06.2010, 10:08
Si eu iti multumec Adina...............
la 16.06.2010, 10:25
aha medi ti s-a facut pofta de mamaligasuper buna las si eu furcile

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking