Mamaliguta cu jumari

Postat de mihaelar63 in Porc
30 Ian 2010 | 6261 vizualizari
Mamaliguta cu jumari

noua moda e sa faci de mancare cu ce gasesti in frigider , ehe !!! asta o stim era si mai demult . aveam ceva fleica mai grasuta asa ca am facut rapid niste jumari minuscule pe care le-am pus in mamaliga .

Ingrediente

  • 500 faina malai
  • sare
  • 400 gr fleica
  • 200 gr bacon
  • 250 gr cas vaca
  • 200 gr branza burduf
  • 200 gr mozzarela
  • 200grsmantana
  • 200 gr iaurt

Mod de preparare

  1. fleica se taie cuburi marunte si se face jumari , spre sfarsit se adauga si baconul taiat tot asa , se rumenesc pana devin crocante .
  2. intr-o oala se pun 2 litrii apa la fiert  cu sare si se face o mamaliga..
  3. se taie cuburi casul si mozarella .
  4. intr-o cratita teflonata se pune astfel in straturi : untura topita , mamaliga , cas. iaurt , jumari apoi mamaliga branza , smantana , jumari . se alterneaza straturile pana se termina materialul .
  5. se tine 10 minute sub capac sa se topeasca branzeturile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu jumari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mamaliguta cu branza si jumari

Postat de lia

Mamaliguta cu branza si jumari

Facem o mamaliga nu foarte tare si o lasam la o parte pana pregatim restul. Costita taiata in bucatele o punem intr-o tigaie la prajit pana devine jumari. Eu am preparat 5 portii individuale....

Citeste continuarea

Platou taranesc cu jumari si mamaliguta

Postat de krysty

Platou taranesc cu jumari si mamaliguta

Mod de preparare mamaliguta: Se pune apa la fiert intr-un ceaun impreuna cu sarea. Se presara putin malai deasupra. Cand apa incepe sa clocoteasca punem malaiul treptat si amestecam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.02.2010, 20:45
la 01.02.2010, 22:34
Aoleuuu, imi ploua in gura Ce mai mancam la mamaie la tzara
la 01.02.2010, 22:57
daca nu ai zeama de varza sa vezi cum merge cu salata verde
la 07.03.2010, 07:24
vaiiii, ce bunatate

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking