Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui

Postat de Criss in Mancaruri cu carne
17 Sep 2014 | 4307 vizualizari
Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 1 kg pastai de fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 morcov
  • 1 catel de usturoi
  • 1 ceasca suc de rosii
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 1 lingura amidon
  • 2 linguri ulei de masline
  • 8 pulpe inferioare de pui
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • rozmarin uscat
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline (si/sau orice condimente pentru frptura de pui)
  • 1 punga pentru fripturi (alufix)

Mod de preparare

In cele doua linguri de ulei de masline se caleste ceapa tocata marunt, ardeiul tocat si morcovul ras. Se toarna cam doua cani de apa si se adauga pastaile de fasole curatate si rupte in bucati. Se lasa la fiert pana se inmoaie fasolea. Se adauga sucul de rosii, sare, piper, usturoi zdrobit si se mai lasa cateva minute la fiert, apoi se ia putina zeama si se amesteca intr-o cescuta cu amidonul. Se toarna apoi acest amestec peste fasole si se lasa sa fiarba pana cand sosul incepe sa se ingroase putin. Se adauga patrunjel verde sau marar. Mie imi place gustul de marar si il prefer in locul patrunjelului.   

Pulpele de pui se spala, se curata si se ung cu putin ulei de masline. Se condimenteaza cu sare, piper, boia de ardei iute, usturoi si rozmarin. Se pun apoi intr-o punga pentru fripturi. Punga se leaga cu o clema speciala, se pune intr-o tava apoi cu un ac se inteapa din loc in loc pe partea superioara, pentru ca ea se va umfla in cuptor. Se pune tava in cuptorul preincalzit timp de 45 minute, dupa care se taie punga la suprafata si se mai lasa pulpele in cuptor 15 minute pentru a se rumeni .

Simplu, rapid si delicios. Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de fasole galbena cu pulpe de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare cu fasole galbena si carne de pui

Postat de medioto59

Mancare cu fasole galbena si carne de pui

Carnea de pui o spalam, o taiem cubulete mai mari si o punem intr-o tigaie mai inalta in care am incins uleiul si lasam sa se rumeneasca pe ambele parti. Scoatem carnea astfel rumenita pe o...

Citeste continuarea

Pastai cu carne de pui

Postat de luminita20_2006

Pastai cu carne de pui

Carnea de pui se pune la fiert in apa cu un pic de sare. Intre timp pregatim legumele. Se taie morcovul , ceapa si ardeiul cubulete.  In alta cratita se pune un pic de ulei la incins, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.09.2014, 09:02
la 17.09.2014, 09:05
ce bunatate ne-ai adus Criss , si ce bine arata
la 17.09.2014, 09:10
foarte bun
la 17.09.2014, 09:38
Multumesc mult.
la 17.09.2014, 09:39
ce bine arata

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking