Ingrediente
- 400g mazare verde (congelata)
- 4 ciocanele de pui
- 1 ceapa
- ulei
- 3 linguri pasta de tomate
- 1 legatura marar
- 1 lingurita zahar
- boia
- sare
- piper
Mod de preparare
Ciocanelele se curata, se spala, se sterg de apa si se presara cu sare, piper si boia.
Ciocanelele se pun la prajit intr-o cratita in ulei 3-4 minute pana isi schimba culoarea.
Ceapa se curata, se toaca si se pune la calit in cratita peste pulpe.
Se caleste 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si mazarea.
Se completeaza cu apa si se fierbe 20-25 minute pana este fiarta carnea si mazarea.
Se adauga pasta de tomate, zahar, sare si piper si se mai fierbe 5 minute.
Mararul se toaca marunt, se adauga in mancare, se nai fierbe putin si este gata.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de mazare cu ciocanele" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|