Mancare de pastai cu muschiulet de porc

Postat de rocsi_1612 in Porc
24 Mai 2010 | 12304 vizualizari
Mancare de pastai cu muschiulet de porc

Ingrediente

  • 2 borcane pastai verzi(800 gr fiecare)
  • 800 gr muschi de porc
  • 2 rosii mari
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri bulion
  • 100 ml vin alb
  • ulei
  • vegeta
  • piper

Mod de preparare

Carnea spala si se taie cubulete.

intr-o oala se pune putin ulei la incins si se adauga  carnea lasandu-se 3-4 min cat sa iese sangele din ea,sa se rumeneasca putin.

apoi se pune apa sa acopere bine de tot carnea pentru a se putea face bine,se fie frageda.

ceapa se curata si se taie rondele.

rosia se toaca cubulete.

se adauga si legumele peste carne.

se da gust  cu piper si vegeta.

intre timp pastaiele se scot din borcane si se spala bine de tot.

cand carnea este aproape facuta se pun pastaile(erau fierte si de asta nu necesitau sa stea prea mult la facut....daca nu sunt fierte le puneti mai din timp).

peste se pune si usturoiul pisat.

bulionul se desface in 100 ml vin alb si se toarna in oala.

se mai dau cateva clocote si se da deoparte oala.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pastai cu muschiulet de porc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Porc cu susan la punga in cuptor

Postat de Valclaudia

Porc cu susan la punga in cuptor

Preincalzim cuptorul la 220 grade. Spalam carnea si o taiem cubulete de marimea dorita. Peste bucatile de carne presaram sare si piper, condimentul din comert pentru carne de porc, boiaua...

Citeste continuarea

Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de fasole cu cap de piept de porc afumat

Fasolea se alege (sa nu fie boabe stricate), se spala in 2-3 ape si se pune la fiert. Se lasa sa dea in cateva clocote, apoi se ia de pe foc si se acopera cu un capac. Carnea se portioneaza, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2010, 15:44
mie, mie!!!
la 24.05.2010, 15:45
mi-am luat si furculite
la 24.05.2010, 15:57
of,tot a doua si aici.....................daca nu este Ela prima, este Ina..............
la 24.05.2010, 16:20
foarte buna mancarica....
la 24.05.2010, 16:22
medi'

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking