Ingrediente
- 4 pulpe de pui superioare
- 300 gr. ciuperci
- 3 cepe potrivite
- 3 ardei diferit colorati
- 3 rosii mari (foarte coapte)
- 1 lingurita boabe de mustar
- 3 linguri de ulei
- patrunjel verde tocat
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Spalam legumele. Ceapa se toaca marunt. ardeii se taie feliute subtiri si se calesc in ulei.
Feliem ciupercile, le adaugam in tigaie (peste ceapa si ardei) si le condimentam, adaugam 1 pahar de apa si pulpele curatate de piele, le acoperim cu un capac si le lasam sa fiarba la foc potrivit cca.20 min.
Adaugam rosiile date pe razatoare si lasam mancarea sa fiarba pana scade toata apa. La final presaram patrunjelul tocat peste mancare si servim.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de pui cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|