Ingrediente
- 1 kg spanac proaspat (curatat de codite)
- 2 cepe mai mici
- 1 lingura pasta de tomate
- 4 catei de usturoi
- 1 lingura de faina
- 1 pahar apa
- sare si piper
- ulei
Mod de preparare
Se curata de codite spanacul si se spala fiecare frunza foarte bine,se pune la scurs
Ceapa se toaca marunt ,se pune la calit in putin ulei pana devine sticloasa.adaugam faina si amestecam energic,
Se adauga 1 pahar de apa in care am dizolvat bulionul,se tine pe foc amestecandu-se ,pana ce compozitia este omogena.
Adaugam spanacul scurs si usor tocat usor tocat
Saram si piperam.
La final adaugam usturoiul pisat
Servim musai cu oua ochiuri daca nu suntem in perioada de post.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|