Tocanita taraneasca de cartofi
Postat de portiadelumina
Am trecut la modul de preparare sub 90 de minute, deoarece, atunci când şi pozezi, durează mai mult, în mod normal ar trebui să dureze totul aproape o oră. Am curăţat...
Citeste continuareaE primavara, e frumos, spanacul ne umple pietele, ar fi pacat sa nu-ti arat si cum se pregateste, nu? Adaugand smantana si parmezan poti face dintr-un preparat banal ceva extrem de gustos: spanac cremos.
Ingrediente
Mod de prepararePune ulei si unt intr-o craticioara si adauga si spanacul. Pune-i capacul si lasa acoperit cca 1 minut. Cu ajutorul unui cleste, amesteca usor pana ce spanacul se inmoaie. Scoate-l si lasa-l la scurs intr-o sita. Taie ceapa cubulete si usturoiul marunt. Da parmezanul pe razatoarea marunta. Pune ulei intr-o tigaie, incinge-l bine si caleste ceapa si usturoiul. Odata ce-au devenit translucide, adauga spanacul si potriveste de sare si piper. Pune smantana deasupra, amesteca si lasa putin sa se ingroase. Adauga parmezanul si ia de pe foc. Minunat nu? Il poti servi de sine statator sau ca garnitura alaturi de carne.
Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac cremos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|
Postat de portiadelumina
Am trecut la modul de preparare sub 90 de minute, deoarece, atunci când şi pozezi, durează mai mult, în mod normal ar trebui să dureze totul aproape o oră. Am curăţat...
Citeste continuareaPostat de mirela0911
Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs. Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte)...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|