Mancare de spanac ( de post)

Postat de aliliana in Mancaruri de post
16 Apr 2015 | 16862 vizualizari
Mancare de spanac ( de post)

Pe cat de simplu, pe atat de bun..

Ingrediente

  • 10 legaturi spanac
  • o legatura ceapa verde
  • doua legaturi usturoi verde
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o ceasca ulei
  • trei linguri pasta de rosii, de casa,
  • sare, piper, dupa gust
  • o legatura de patrunjel
  • 2 graunti de usturoi

Mod de preparare

Zarzavatul de curata si se toaca dupa inspiratie. Spanacul se spala,  se opareste, se pune la scurs dupa care se toaca.

Intr-o cratita se pune uleiul la incins. Cand este gata infirbantat se adauga ceapa verde, alba, morcovul si usturoiul verde, se lasa 3-4 minute cat sa se inmoaie si se adauga pasta de rosii.

Se amesteca, se mai lasa 2-3 minute si se pune spanacul. Se amesteca, se pune putina apa, se adauga sare, piper dupa gust si se lasa la foc potrivit cca 10-15 minute.

La final se mai adauga grauntii de usturoi pisati si patrunjel. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de spanac ( de post)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Prajitura cu prune (de post)

Postat de Valclaudia

Prajitura cu prune (de post)

Margarina trebuie sa fie la temperatura camerei. Amestecam toate ingredientele trecute la aluat si vom obtine un aluat elastic. Il dam la rece pana preparam umplutura astfel: Spalam prunele,...

Citeste continuarea

Scovergi reteta clasica

Postat de merisor67

Scovergi reteta clasica

Preparăm apoi maiaua. Într-un bol, frecăm drojdia cu zahărul până se lichefiază, apoi adaugăm 150 ml apă călduță, omogenizăm, adăugăm o mână de făină și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 16.04.2015, 17:15
la 16.04.2015, 17:36
la 16.04.2015, 17:36
la 16.04.2015, 18:11
bun bun
la 16.04.2015, 18:15

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking