Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca

Postat de susu in Mancaruri de post
19 Iun 2013 | 11131 vizualizari
Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca

Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca Mâncarea de ștevie este versatilă și poate fi preparată în diverse moduri. În bucătăria românească, ștevia este adesea folosită în ciorbe, mâncăruri de legume sau plăcinte. Preparatele cu ștevie sunt apreciate în special în perioada de primăvară, când frunzele sunt tinere și fragede. De asemenea, datorită gustului său plăcut și ușor acidulat, ștevia poate fi combinată cu alte verdețuri și legume pentru a crea mâncăruri savuroase și sănătoase.

Ingrediente

  • Ingrediente Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca
  • 10 legaturi de stevie
  • 1 ceapa rosie
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 ceapa alba
  • 3 catei usturoi
  • stevie
  • pasta de rosii
  • 1 morcov
  • 1 lgt curry
  • 1 lgt boia
  • vegeta
  • sare
  • 1 lamaie
  • piper
  • 5-6 polonice supa de legume sau carne

Mod de preparare

Cum se prepara Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca

Spalam bine stevia si o taiem potrivit ca sa o simtim in mancare. Calim ceapa tocata marunt, adaugam si usturoiul  si apoi morcovul ras fin. Adaugam cozile verzi de la ceapa si usturoi si adaugam supa. Dupa cateva minute adaugam stevia si mai adaugam daca este nevoie de supa. Spre sfarsit punem condimentele si bulionul desfacut. Inchidem focul si punem zeama de lamaie. Lasam sa scada si daca vreti dam si la cuptor pentru 10 minute.

Este o mancarica pe care o ador si o fac foarte des si cu orice fel de friptura. Recomandam si ciorba de loboda sau cea de stevie

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de stevie reteta traditionala romaneasca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Postat de panacris

Dovlecei rotunzi umpluti cu cus-cus, legume si ciuperci

Dovleceii rotunzi se spală, se șterg de apă, apoi se taie un căpăcel și se scoate miezul cu ajutorul lingurei, astfel încăt să rămână un strat de cca. 2 cm. Apoi se pun la...

Citeste continuarea

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Postat de panacris

Pate din alune/nuci caju si ciuperci

Nucile sau alunele de caju, se prăjesc într-o tigaie la foc mare cca. 5 minute până se rumenesc. Se scot din tigaie și se lasă deoparte, apoi se adaugă uleiul de cocos,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.06.2013, 21:08
Foarte bun! Da unde iau eu stevie....
la 19.06.2013, 21:45
la 19.06.2013, 22:24
buna
la 19.06.2013, 23:01
la 19.06.2013, 23:06

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking