Mancarica de mazare cu galuste

Postat de sufletista in Porc
8 Iul 2011 | 5317 vizualizari
Mancarica de mazare cu galuste

Ingrediente

  • 1 cutie mare mazare
  • 2 rosii
  • 2 ardei
  • 1 ceapa
  • marar
  • patrunjel
  • sare
  • 300 g apa
  • piper
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 g pulpa de porc
  • 1 ou
  • 7 linguri gris
  • 3 linguri ulei

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune la fiert in apa cu sare,dupa care o prajim pe ambele parti

Curatam ceapa,o tocam si o calim putin,adaugam ardeiul tocat,il lasam putin sa se caleasca cu ceapa,adaugam pasta de tomate,rosiile tocate,apa si mazarea trecuta pe sub un jet de apa rece,

Cand incepe sa fiarba se adauga galustele din gris,cu o lingurita,carnea,mararul se lasa sa fiarba la foc mic. Cand este gata se potriveste de sare,piper,dupa gust si se pune patrunjelul

Galuste:

Se bat bine ouale cu un praf de sare,se adauga uleiul si grisul, lingura cu lingura. Se omogenizeaza dupa fiecare,compozitia nu trebuie sa fie vartoasa dar nici moale

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de mazare cu galuste" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale cu varza acra

Postat de mihaelar63

Sarmale cu varza acra

Varza acra se desareaza in apa rece daca este cazul. La mine nu a fost pentru ca eu nu folosesc sare in exces la murare. Se scoate frunzele de pe capatana. Fiecare...

Citeste continuarea

Jambon la cuptor

Postat de Constelatialeu

Jambon la cuptor

Mai intai crestam partea de jambon cu sorici si presaram sarea grunjoasa, lasam cca 20 min. Separat amestecam sosul de soia cu uleiul de masline, boia dulce si boia iute, amestecam bine si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.07.2011, 22:52
bun cu galuste nu am incercat
la 08.07.2011, 22:58
bun bun
la 08.07.2011, 23:18
buna mancarica ta ma servesc si eu cu o portie
la 08.07.2011, 23:29
Chiar daca este foarte tarziu, tot vreau o portie sa gust mancarea cu mazare cu galuste
la 09.07.2011, 10:12

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking