Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa

Postat de gabriela_aysondu in Mancaruri cu carne
14 Noi 2013 | 20349 vizualizari
Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa

Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa Pentru aceasta reteta vom avea nevoie de: naut, ceapa, carne de vita, morcov, ardei

Ingrediente

Ingrediente pentru Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:

  • 500 g naut
  • 3 cepe
  • 300g carne de vita sau piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ardei
  • 3 litri apa
  • 2 cuburi maggi
  • 3-4 linguri bulion
  • sare,piper
  • 1 legatura patrunjel

Mod de preparare

Cum se prepara Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa:

Nautul se pune la inmuiat de cu seara,schimband apa de 3-4 ori.

Nautul se pune la fiert in 3 litri de apa.

Se toaca ceapa,morcovul,ardeiul si se calesc in ulei.

Spalam carnea,o taiem cubulete mici si o punem peste legume.Punem sare,piper,bulionul si le mai calim 10-15 min. pana scade apa lasata de carne.

Punem carnea cu legumele si cuburile peste naut si amestecam.

Punem capacul si lasam sa fiarba amestecand din cand in cand.

Cand nautul a fiert punem patrunjelul tocat.

POFTA BUNA.

Consistenta si usor de preparat este si reteta Mancare de naut cu spanac si curry in stil asiatic dar si cea de Hummus cu avocado

Va recomandam cu drag si reteta Mancare de naut cu sos de ceapa

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de naut cu carne, reteta simpla si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Sarmale in foi de vita

Postat de Patricia_Iordache_79

Sarmale in foi de vita

Eu am folosit foi de vita in saramura si de aceea inainte de a le folosi le-am tinut aproximativ 1 ora intr-un vas cu apa rece, cat sa le acopere, ca sa nu fie foarte sarate. Curatam morcovul...

Citeste continuarea

Budinca de cartofi cu piept de pui si smantana

Postat de merisor67

Budinca de cartofi cu piept de pui si smantana

Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem in cuburi mai mari. Ungem o forma termorezistenta cu unt, adaugam cartofii in ea, presaram peste ei condimentele si sare, apoi ii amestecam bine sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2013, 20:00
Imi place nautul!
la 14.11.2013, 20:00
la 14.11.2013, 20:00
Buna tare
la 14.11.2013, 20:04
la 14.11.2013, 20:07

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking