Mancarica de piept de pui cu brocolli si ciuperci

Postat de bia_nik in Pui
18 Apr 2013 | 3329 vizualizari
Mancarica de piept de pui cu brocolli si ciuperci

Nu stiam ce pot sa fac cu un piept de pui ramas de duminica de la puiul pe sticla, evident, era sec si a trebuit sa improvizez ceva rapid. Iar rezultatul a fost unul deosebit! Va recomand cu incredere sa incercati aceasta reteta rapida si gustoasa.

Ingrediente

  • un piept de pui prajit ramas de la puiul pe sticla(sau fiert de la supa de pui)
  • 500 gr ciuperci
  • o punga de brocolli congelata
  • 50 gr unt
  • 300 gr smantana
  • o legatura de marar
  • sare, piper
  • cimbru, oregano, busuioc

Mod de preparare

Buchetelele de brocolli se fierb 10-12 minute.

Intr-o tigaie wok, sau orice altfel de tigaie mai marisoara, se pune untul la topit. Pieptul de pui se taie fasii iar ciupercile se tai in 4.

Se  soteaza 5 minute in unt pieptul de pui dupa care se adauga ciupercile care se soteaza si ele inca 5 minute.

Buchetele de brocolli se pun si ele in tigaie peste restul ingredientelor.

Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru, busuioc si oregano.

Separat se amesteca smantana cu legatura de marar si se pune in tigaie dupa care se serveste alaturi de cei dragi.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de piept de pui cu brocolli si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de pui cu iaurt si pesmet

Postat de oanapl

Pulpe de pui cu iaurt si pesmet

Speli ciocănelele de pui, apoi îndepărtezi pielea și le usuci cu un șervet absorbant apoi le freci cu sare, piper și boia de ardei dulce. Amesteci iaurtul cu zeama de lămâie...

Citeste continuarea

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Postat de Bucataras

Pui cu sos de rosii, spanac si parmezan

Pune la topit untul intr-o tigaie mare.   Condimenteaza cu sare, piper si oregano pulpele de pui, apoi pune-le in tigaie si gateste-le cam 5 minute pe fecare parte, la foc mediu....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.04.2013, 22:39
Bine ai venit!
la 19.04.2013, 02:30
Buna mancarica ai facut!
Bine ai venit cu reteta!
la 19.04.2013, 06:20
Mersi fetelor, de mult va urmaresc si demult ma pregatesc sa postez retete . Pozele deocamdata sunt de incepatori dar ma perfectionez eu
la 19.04.2013, 07:05
imi place. Bun venit!
la 19.04.2013, 09:35

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking