Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Postat de ela2015 in Vita
23 Sep 2016 | 1946 vizualizari
Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata

Ce poate fi mai savuros într-o zi rece de toamnă decât o mâncărică aburindă, plină de arome, servită cu cei dragi!  Și pentru că tot e sezonul pregătirilor de toamnă, am pus ardei copți pentru gust și o culoare veselă! :x 

Ingrediente

  • 700 gr. gulaș de vită;
  • 300 gr. ceapă albă, mărunțică;
  • 500 gr. cartofi albi;
  • 3 ardei kapia copți;
  • 200 ml. supă de vită / pui / legume;
  • 2 linguri cu ulei pentru prăjit;
  • sare și piper după gust;
  • câteva tulpini de usturoi verde;
  • 1/2 legătură de pătrunjel verde.

Mod de preparare

Pentru început, tăiem carnea în cuburi mai mici pentru a fierbe ușor.

Într-o tigaie, încingem uleiul și punem carnea la fript.

Carnea va lasa destulă zeamă și o lăsăm să fiarbă acoperit, până se pătrunde.

Între timp, pregătim legumele. Le spălăm, le curățăm de coji și le tocăm după preferință. 

După ce carnea este suficient de pătrunsă, adăugăm legumele crude. Amestecăm și adăugăm supa caldă. Lăsăm să fiarbă acoperit, la foc mic.

Când legumele sunt pe jumătate fierte, punem ardeii tăiați fâșii, tulpinile de usturoi tocate și mai fierbem aproximativ 10 minute.

La final potrivim gustul de sare și piper și ornăm cu verdeață.

Servim fierbinte / caldă cu murături și pâine proaspătă.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica din carne de vita cu legume si verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Retete similare

Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

Postat de Oana

Vinete umplute cu carne de vitel- Philips Multicooker

Vanata se taie pe lungime, se indeparteaza cotorul si se scobeste cu grija. Miezul se marunteste la robot si se amesteca cu carnea tocata, impreuna cu ceapa, ardeiul si usturoiul maruntite si ele....

Citeste continuarea

Musaca de vinete (Reteta Video)

Postat de Ina75

Musaca de vinete (Reteta Video)

Curatam vinetele de coaja,apoi le taiem in rondele cu grosimea de 1 deget (chiar si mai subtiri), le presaram cu sare si le lasam minim 30 de minute pentru a iesi apa din ele.Tocam marunt...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 23.09.2016, 23:20
buna buna
la 23.09.2016, 23:24
O bunatate!
la 24.09.2016, 07:53
Pe gustul meu !!!!
la 24.09.2016, 09:47
o bunatate
la 24.09.2016, 09:59
Buna!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking