Martisoare inimoase cu nuca

Postat de RuxyRux in Prajituri
1 Mar 2011 | 4374 vizualizari
Martisoare inimoase cu nuca

Reteta de fursecuri am luat-o de la Miha( multumesc scumpa mea).... Sunt atat de delicioase...le-am decupat in forma de inimioara, si le-am transformat in martisor...cu dragoste...vi le dedic cu mare drag si va doresc sa aveti parte de o primavara magica plina de iubire!

Ingrediente

  • 3 galbenusuri
  • 60 g unt
  • 50 g ciocolata amaruie
  • 100 g zahar
  • esenta de rom
  • 100 g nuca macinata( eu am pus nuci pecan)
  • 1 lingurita praf de copt
  • faina cat cuprinde

Mod de preparare

Am amestecat untul moale cu zaharul si esenta de rom, apoi am adaugat ouale rand pe rand, am topit ciocolata in cateva linguri de lapte fierbinte, apoi am amestecat cu nuca macinata. Am adaugat la compozitia cu ou si apoi faina si praful de copt. Am framantat un aluat, apoi l-am intins pe masa de lucru si am decupat inimioarele.

Le-am copt la 180 grade pentru 15 minute. Yamyyyy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Martisoare inimoase cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (68)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIE

Postat de panacris

FOI FRAGEDE UMPLUTE CU CREMĂ DE LĂMÂIE

Se amestecă untul cu zahărul, zahărul vanilinat și sarea până ce se omogenizează. Laptele se încălzește un pic, apoi se adaugă amoniacul, atenție dacă e prea cald s-ar putea...

Citeste continuarea

Împletituri rustice cu dovleac şi scorţişoară

Postat de farfuriavesela

Împletituri rustice cu dovleac şi scorţişoară

Dovleacul  ras se pune intr-o cratita pe foc, impreuna cu zaharul. Se amesteca din cand in cand, pana cand  se va gati si zeama va scadea. Dupa ce se stinge focul, se amesteca compozitia...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.03.2011, 22:23
foarte dragute
la 01.03.2011, 22:33
Multumesc draga mea...sa ai o primavara frumoasa...
la 01.03.2011, 23:34
Ce frumoase sunt O primavara frumoasa iti doresc!
la 01.03.2011, 23:38
arata f bine
la 01.03.2011, 23:38
Multumesc draga mea...o primavara frumoasa si tie!

Vezi toate comentariile (68)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking