Ingrediente
- 1 crap oglinda [ este soiul fara solzi , se curata rapid ]
- 3 catei usturoi
- sare
- piper
- boia
- 2 linguri sos soia
- 2 linguri sos worchester
- 1 lingura zeama lamaie
- faina alba
- ulei
- rosii
- ardei iute
- patrunjel verde
Mod de preparare
Crapul se curata de aripioare si intestine , se spala si se portioneaza sub forma de potcoava [ medalion ], coada si capul le puneti la congelator, ptr . o ciorbita pe care o veti prepara altadata. Se condimenteaza cu : sare , piper, boia , usturoi pisat , zeama lamaie , si sos de soia + worchester . Se da prin faina alba si se prajeste in ulei fiebinte .
Se scoate pe servetele de hartie sa absoarba surplusul de ulei . Serviti asezonat cu rosie , ardei iute si patrunjel verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de crap rumen" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|