Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza

Postat de yogoskitchen in Curcan
6 Feb 2012 | 5057 vizualizari
Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza

O reteta simpla si gustoasa............ :)

Ingrediente

  • medalion de curcan
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • ulei de masline
  • unt
  • vin rosu
  • branza de vaci
  • oregano
  • patrunjel
  • ceapa sau praz
  • iaurt sau smantana
  • boia de ardei iute
  • morcovi
  • usturoi

Mod de preparare

Condimentam feliile de medallion de curcan cu sare , piper, si boia de ardei iute dupa care le prajim intr-o tigaie cu usturoi,unt,ulei de masline si vin.

Ciuperci umplute cu crema de branza

Pentru crema de branza avem nevoie de : branza de vaci, praz sau ceapa, sare, piper proaspat macinat, patrunjel tocat, iaurt sau smantana. Introducem totul intr-un vas si amestecam bine pana se formeaza o crema.

Ciupercile le decojim inlaturam piciorusele si le punem in cuptor cu fata in jos circa 8-10 minute dupa care le scoatem , le intoarcem, le umplem cu crema de branza si le mai lasam la cuptor cam 15 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Medalion de curcan cu ciuperci umplute cu crema de branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Postat de panacris

Pulpe de curcan în crustă de muștar

Într-un mojar se pune muștarul, uleiul de măsline, usturoiul curățat, sarea aromată și boiaua, se amestecă energic până ce se omogenizează toate ingredientele.  Pulpele...

Citeste continuarea

Piftie de curcan

Postat de oanapl

Piftie de curcan

Pui carnea la fiert, împreună cu ceapa şi morcovii, în 7 litri de apă, la foc iute. Spumuieşti din când în când. După ce ai luat toată spuma, dai focul mai mic...

Citeste continuarea

Comentarii

la 07.02.2012, 08:33
bun bun
la 07.02.2012, 09:37
la 07.02.2012, 11:27
la 07.02.2012, 12:20
bun

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking